Apollo European Principal Finance Fund III

Apollo European Principal Finance Fund III richt zich op vier drivers voor waardecreatie: (i) korting op activawaarde; (ii) inkomsten uit de portefeuille; (iii) waarde toevoegen tijdens het bezit van activa; en (iv) activa waarde stijgingen/rendement optimalisaties.

 

 

 

 

 

 

Disclaimer
Dit is een korte samenvatting van enkele voorwaarden van het Apollo EPF III Fund geselecteerd door IBS Fund Management BV. Het is niet bedoeld als een samenvatting van alle voorwaarden van het fonds, het is geen vertegenwoordiging of garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot nauwkeurigheid, redelijkheid of volledigheid van de gegeven informatie. De informatie vormt evenmin een beleggingsadvies (of andere beleggingsdiensten) noch enig financieel verzoek met betrekking tot beleggingsadvies (of andere beleggingsdiensten) door de master fund (of zijn gelieerde entiteiten) Apollo EPF III Fund. Het fonds is inmiddels gesloten voor investeerders.

Fonds karakteristieken

Fondsnaam
Apollo European Principal Finance Fund III
Beleggingsstrategie
Investeringen in non-performing, non-core, kapitaal inefficiënte en illiquide leningen en activa
Geografie
Europa
Fondsomvang
$ 4,584.7 miljard
Vintage en looptijd
2018 - 2023
Fondsmanager
Apollo EPF Management III, LLC
IBS commitment
EUR 16,951 miljoen
Status
Gesloten voor investeerders
Minimale belegging
EUR 250.000,-
Fondstype
CV

Structuur

Feeder fund
IBS EPF III Investments CV
Master fund
Apollo European Principal Finance Fund III
Beheerder van het feeder fund
IBS Fund Management BV
Bewaarder
KAS Trust & Depositary Services BV
Juridisch eigenaar
Stichting Juridisch Eigenaar IBS Fund Management
De prospectussen van de door IBS Fund Management B.V. beheerde closed end beleggingsinstellingen en die van de onderliggende master beleggingsinstellingen zijn op verzoek van participanten beschikbaar (in het beveiligde deel van de site en via info@ibsfm.nl). Deze prospectussen bevatten echter maar beperkt informatie over duurzaamheid, nu de betreffende fondsen al gesloten waren vóór de inwerkingtreding van de Sustainable Finance Disclosure Regulation (“SFDR”) en met de SFDR nog geen rekening kon worden gehouden. Prospectussen van door IBS Fund Management B.V. beheerde closed end beleggingsinstellingen die een closing kennen van na 10 maart 2021 bevatten wel de door de SFDR voorgeschreven informatie.